INO BOOST

(2 opinie klienta)

108,00 486,00 

Wyczyść
Aby dodać do koszyka odpowienią ilość produktu skorzystaj z poniższego kalkulatora lub bezpośrednio wybierz pojemność opakowania/ wagę opakowania i odpowiednią ilość sztuk!

Rabaty ilościowe

Ilość Cena
5l486,00 
15 - 30l470,00 
30l +454,00 

OPIS

Przez liście do serca roślin. Wiosenna regeneracja i biostymulacja upraw dzięki solidnej dawce aminokwasów, energii oraz związków fitohormonalnych podawanych przez liście.

Skład:
Sucha masa: 41,5%
Azot całkowity (N): 5,4%
Tlenek potasu (K2O): 4,5%
Węgiel organiczny (OC): 10%
Wolne aminokwasy: 5%
Cukier całkowity: 1,4%

Opakowania: 1l, 5l

Pełna informacja produktowa na stronie:
https://agro-up.com.pl/produkty/biostymulatory-upraw/

Produkt wprowadzony do obrotu w Polsce na podstawie art. 5 Ustawy o nawozach i nawożeniu z 10 lipca 2007 r. (Dz. U. 07.147.1033). Produkt zarejestrowany we Francji pod nazwą KAOUNA pod nr: N° AMM : 1190713

ZALECENIA STOSOWANIA

(pomoc techniczna: +48 602 284 582)

Rośliny polowe:
Dawka 1 l/ha; minimalna ilość wody 80 l

Terminy stosowania:
– ZBOŻA do fazy krzewienia BBCH (13-30); faza 1-2 kolanka (BBCH 30-32); faza liścia flagowego do początków kwitnienia (BBCH39-53)
– RZEPAK faza rozwoju liści (BBCH 14-19) oraz od fazy rozwoju pędu głównego do fazy rozwiniętych pąków kwiatowych (BBCH 31-530
– SŁONECZNIK od fazy 5 par liści do momentu możliwości wjazdu opryskiwaczem w łan (BBCH 15-19)
– KUKURYDZA od fazy 4 liści do fazy 8 liści (BBCH 14-18)

Rośliny przemysłowe:
Dawka 1 l/ha ; minimalna ilość wody 100 l

Terminy stosowania:
ZIEMNIAK – 3-4 aplikacje w okresie wegetacji od początku tworzenia bulw (BBCH 45)
BURAK od fazy 6 liści (BBCH 16)

2 opinie dla INO BOOST

  1. Darek

    Rewelacyjne efekty po zastosowaniu w uprawie kukurydzy w zeszłym sezonie. W tym roku będę stosował we wszystkich uprawach.
    Gospodarstwo Rolne Dariusz Furman, woj. opolskie, wiosna 2022

  2. Marek (zweryfikowany)

    Od kilku lat stosuję do T1 w pszenicy – rośliny lepiej rosną i znoszą zimno.

Dodaj opinię

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *